Tradycja, jakość i smak

Tradycja

Dawniej nasze Babcie oraz Ojcowie wędzili wędliny w przydomowych beczkach. Z niezwykłą starannością dobierali mięsa, przyprawiali je suszonymi ziołami. Odbywało się to zgodnie z tradycyjnymi, przekazywanymi z pokolenia na pokolenie recepturami. Następnie wędzili wyroby na przygotowanym wcześniej drewnie. Tak, aby wędliny miały niezwykły smak i niezapomniany aromat... Czy pamiętasz jeszcze, jak smakują prawdziwe wędliny?


  Jakość

Nasze wędliny produkuje

my zgodnie z w własnymi, tradycyjnymi recepturami. Do tego celu używamy wysokogatunkowego mięsa pozbawionego nastrzyku domięśniowego. Dysponujemy nowoczesnymi urządzeniami wędzarniczymi, stosując przy tym tradycyjne metody wędzenia – z wykorzystaniem drewna drzew liściastych. Aby wzbogacić smak wyrobów, używamy przypraw najwyższej jakości. To tradycyjna receptura i współczesny system produkcji czynią nasze wędliny wyjątkowymi.

Smak

Czy pamiętasz smak Babcinej wędliny i jej aromat rozprzestrzeniający się po całej kuchni? Korzystamy ze sprawdzonych, tradycyjnych receptur, używamy najlepszych składników, z niezwykłą starannością dobierając przyprawy, aby stworzyć wędliny o niezapomnianym smaku. To właśnie tradycja, jakość i smak naszych wędlin sprawiają, że od ponad 40 lat gościmy na Państwa stołach. Dzięk ujemy za zaufanie, jakim zostaliśmy obdarzeni.


Reklama Kwidzyn